Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

ΠΚΣ:
Πανσπουδαστική Κινέζικη Συνεργασία

Τα παιδιά της ΠΚΣ, ετοιμάζονται για τους ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου (βλέπετε θεωρούν σοσιαλιστικό το καθεστώς εκεί και το τιμούν…)

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ο υπερβάλλον ζήλος που δείχνουν τις τελευταίες μέρες μέσα στη σχολή. Και η προπόνηση είναι σκληρή. Σκίσιμο αφισών (κατά προτίμηση της ΑΡΕΝΑ), τραμπουκισμός (κατά προτίμηση των αριστερών), ψέματα (εννοείται εναντίον των αριστερών δυνάμεων και κυρίως της ΑΡΕΝΑ) και πολλοί τόνοι τεστοστερόνης εκλύονται καθημερινά από τους «σκληρούς της ΠΚΣ».

Μόνο έτσι εξηγείται η νοοτροπία της ΠΚΣ να εντοπίζει τους εχθρούς της στο εσωτερικό της αριστεράς και να προσπαθεί ακόμα και να τους εξοντώσει. Κάθε πρωί μας σκίζουν επιδεικτικά τις αφίσες και μας βρίζουν με τη δικαιολογία ότι είμαστε τσιράκια της αστικής τάξης! Βλέπετε, το αδελφό καθεστώς της Κίνας (μην ξεχνάτε ότι το ΚΚΕ είναι αδελφό κόμμα με τον κυβερνών «Κομμουνιστικό» Κόμμα Κίνας) τους έχει διδάξει πολλά σε αυτό: οι διαφωνούντες εκτελούνται χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως και αυτοί που διαμαρτύρονται επειδή δουλεύουν μόλις 14 ώρες την ημέρα για 0,50€.

Έτσι εξηγούνται και τα δεκάδες ψέματα που ακούμε καθημερινά για την ΑΡΕΝΑ. Από το ότι η ΑΡΕΝΑ ψήφισε αύξηση 0,77 λεπτά την μέρα, μέχρι ότι είναι με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αυτή είναι η λεγόμενη Γκαιμπελίστικη προπαγάνδα. Δηλαδή ρίχνε ρίχνε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει. Είναι μια προσπάθεια να βγάλεις τρελούς όλους τους άλλους για να αποδείξεις ότι είσαι λογικός…

Συνάδελφοι της ΠΚΣ: Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε, όμως πιστέψτε μας, είναι πολύ πιο σημαντικό να ανατρέψουμε το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, να σταματήσουμε την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, παρά να παίζουμε μικροπολιτικά παιχνίδια.

Εμείς θέλουμε να δίνουμε μαζί μάχες, αλλά και η υπομονή μας έχει όρια. Και τα έχετε ξεπεράσει. Συμπεριφέρεστε ως εχθροί της ελευθερίας και δίνετε το καλύτερο χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση, αφου αποπροσανατολίζεται τον κόσμο από τα σημαντικά θέματα. Δε θα σας επιτρέψουμε να το συνεχίσετε.
Ο κόσμος της αριστεράς θέλει να αλλάξει τους συσχετισμούς στην κοινωνία και στο πανεπιστήμιο και όχι στο εσωτερικό της αριστεράς. Ο κόσμος της αριστεράς δεν έχει καμία σχέση με τραμπούκους και λασπολόγους.
Καλούμε τους υποστηρικτές της ΠΚΣ να δώσουν την απάντηση που οφείλουν να δώσουν ως αριστεροί και αριστερές, να τιμωρήσουν αυτήν την πολιτική γραμμή και να έρθουν μαζί μας για να αγωνιστούμε και να νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: