Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Λίγα λόγια για την ΑΡΕΝΑ

Η ΑΡΕΝΑ είναι το αυτόνομο σχήμα της ριζοσπαστικής, ανανεωτικής αριστεράς στην ΑΣΟΕΕ.

-Επιλέγει να συντονίζει τη δράση της με άλλα αυτόνομα φοιτητικά σχήματα απ' όλη την Ελλάδα μέσα από το Δίκτυο Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων.
-Επιλέγει να συμμετέχει στην Αριστερή Ενότητα, το νέο ενωτικό συλλογικό μόρφωμα της αριστεράς, που δημιουργήθηκε από την ανάγκη να εκφραστεί πολιτικά ο κόσμος του κινήματος.
-Επιλέγει να συμμετέχει στο Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και να είναι μέρος του κινήματος ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.
-Επιλέγει να παραμένει αυτόνομη από κομματικές γραμμές και να διαμορφώνει την πολιτική της δίχως κομματική καθοδήγηση, μέσα από ανοιχτές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.
-Επιλέγει να είναι πολυσυλλεκτικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν πολλοί ανένταχτοι φοιτητές/-τριες από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς, μέλη της νεολαίας Συνασπισμού, μέλη της ΔΕΑ, παιδιά που συμμετέχουν στη συνεταιριστική ομάδα για αλληλέγγυο εμπόριο "ο σπόρος", σε εθελοντικά σχολεία για μετανάστες κ.α.

Η ΑΡΕΝΑ επιλέγει να μη συμβιβάζεται με λογικές που θα μας θέλουν συναινετικούς. Επιλέγει το δρόμο της κριτικής, της αμφισβήτησης και της αντίστασης.

Η ΑΡΕΝΑ επιλέγει! ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

arena

takisarena είπε...

ego symfono me ton anonymo
den paei allo ayti i katastasi....
aman

Ανώνυμος είπε...

μπραβο αστερια μου.ΑΡΕΝΑΡΑ!!!!!!!!!

takisarena είπε...

a ba
zeis akoma esy
oute ena mail de mou xeis steilei
san ton theio sou ki esy

Ανώνυμος είπε...

siriza kai ta miala sta kagkela.. empros gia tin nea allagi...

Ανώνυμος είπε...

"Σερφαροντας" στο ιντερνετ, ανακαλυπτω την ιστοσελιδα της ΑΡΕΝΑ.
ΚΑι δεν κρυβω οτι με καποια συγκινηση διαπιστωνω, οτι το σχημα που ειχαμε δημιουργησει οι καταληψιες του 90-91 εξακολουθει να υπαρχει.
Απο τοτε μερικα πραγματα εχουν αλλαξει οπως οι κοιλιες και καραφλες μας. Μερικα δεν αλλαζουν ποτε λες και ειναι σαν τον Highlander αθανατα οπως το ΚαραμανλικοΠαπανδρεικοΜητσοτακεικο.
Τοτε στις πρωτες εκλογες το 91 πηραμε περιπου 20%.(δεν θυμαμαι μπορει και παραπανω , ή παρακτω παντως ηταν μεγαλο ποσοστο)
Στην ντουλαπα μου υπαρχουν ελαφρως κιτρινισμενα η πρωτη αφισα της ΑΡΕΝΑ και το ψηφοδελτιο των εκλογων του 91.

Ανώνυμος είπε...

Το νέο site της ΑΡΕΝΑ είναι www.arena-asoee.gr
Το mail της αρένα είναι ypogeiomethea@yahoo.com
Όσο για το παλιό υλικό, θα θέλαμε να το δούμε και να βγάλουμε φωτοτυπίες για το αρχείο της ΑΡΕΝΑ. Οπότε αν θες επικοινώνησε μέσω e-mail μαζί μας!